top of page
  • Фото автораОлешківська центральна бібліотека

«МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ»

Шановні користувачі! Фонд Олешківської центральної бібліотеки поповнився чудовою збіркою віршів обдарованої людини, патріота, доброго друга нашої книгозбірні, Станіслава Леонтійовича Петера, світла йому пам'ять.




Цю збірочку бібліотеці подарувала дочка Станіслава Леонтійовича – Алла Карагодіна, за що ми висловлюємо щиру подяку. Адже тепер наші користувачі також зможуть зануритися у поетичний світ талановитого земляка, гортаючи збірочку під надихаючою назвою «Мрії здійснюються»!


Станіслав Леонтійович був частим гостем центральної бібліотеки. Разом з ансамблем «Оберіг», керівником якого він був, проведено не один цікавий захід. А «Шевченкіана» Петера - художника надавала особливого звучання зустрічам з дітьми та юнацтвом під час шевченківських читань. Станіслав Леонтійович Петер писав вірші на різні теми: про красу рідного краю і про жахи війни, про Голодомор 1932-1933 років, про ліквідаторів Чорнобильської катастрофи та ін. Його вірші неодноразово друкувались в газетах. Деякі з них покладені на музику. Все своє життя він жив піснею і вірою в те, що будь-які світлі мрії обов’язково здійсняться! То ж хай його рядки звучать між людей і ніколи не затихають. І хай всі ваші мрії здійсняться!)



0 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page